Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CURS CADRU TEHNIC – PSI. ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE! NU RATA O NOUĂ SESIUNE DE CURS

CURS Cadru tehnic cu atribuții PSI, în Râmnicu Vâlcea! O nouă sesiune de curs va începe în curând – ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE. Nu rata înscrierea!

Cursul pentru prevenirea si stingerea incendiilor organizat de firma noastră se desfasoară în conformitate cu programa cadru avizată favorabil de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă si îsi propune să asigure competenţele necesare pentru a reacţiona corect si în timp util atât in situaţii de prevenire cât si în situaţii critice. Cursul Cadru Tehnic PSI va asigura cunoşterea cadrului legislativ actual, aplicarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor, dobândind cunoştinţele teoretice dar mai ales practice necesare în domeniu. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs. Cursul este necesar şi util tuturor lucrãtorilor ce activeazã în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui departament special în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.

Absolvind cursul de Cadru tehnic cu atributii PSI organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã. Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5.
– Informații si Înscrieri: 0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
– E-Mail: [email protected]
– Site: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, Profesional New Consult va organiza în perioada urmãtoare cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
Curs Infirmiera
Curs Inspector Resurse Umane
Curs Contabilitate