Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CEZ și-a schimbat numele!

CEZ a anunțat că, din 8 aprilie, are o nouă identitate care continuă misiunea începută în urmă cu 19 ani în România. Grupul energetic, prezent în România de 19 ani, îşi schimbă de astăzi numele pe piata locală şi devine EVRYO.

Reunind companiile Distribuție Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, TMK Hydroenergy Power și EVRYO Power, Grupul EVRYO administrează și operează cel mai mare parc eolian operațional de pe uscat din România, produce energie verde prin sistemul hidroenergetic de lângă Reșița și operează primul sistem plutitor de energie solară fotovoltaică din România.

Prin compania Distribuție Oltenia, EVRYO gestionează și investește în rețeaua de distribuție care asigură alimentarea cu energie electrică pe un sfert din teritoriul țării, în regiunea Olteniei și a Munteniei. Recent, compania a vândut CEZ Vânzare către Premier Energy. La acest moment, Consiliul Concurenței analizează tranzacția, care este de circa 15 milioane euro, conform surselor Profit.ro.

Procesul de dezvoltare a strategiei de brand, noua identitate si campania de rebranding au fost realizate în colaborare cu agenția Rogalski Damaschin, partenerul de comunicare al grupului de 10 ani.