Acasă Economie VÂLCEA: BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenți

VÂLCEA: BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ pentru absolvenți

college or university students in a row - isolated

În data de 14 octombrie2022, începând cu ora 8:30, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea va organiza o nouă ediție a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Acțiunea va avea locla sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, județul Vâlcea.

La eveniment sunt aşteptati să participe absolventi si persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, împreună cu angajatori dinjudeţul Vâlcea care doresc să incadreze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

Atât absolventii cât si persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea de a intra în contactdirect cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III sau pe adresa de email: marcela.chichinete.vl@anofm.gov.ro.

Informații suplimentare la telefon 0771.174.931

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.