Acasă Administraţie Viitorul Parc Ostroveni, din zona blocurilor ANL, prinde contur

Viitorul Parc Ostroveni, din zona blocurilor ANL, prinde contur

Continuă lucrările la noul parc din cartierul Ostroveni, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014- 2020.

Viitorul parc se va amenaja pe faleza Oltului și constă în refuncționalizarea terenului degradat și neutilizat.

Principalele lucrări au în vedere:

– realizarea de alei pietonale;

– amenajarea de spații de ședere și socializare;

– montarea de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, foișoare, pergole);

– amenajarea de spații verzi, loc de joacă pentru copii, zonă de fitness, grup sanitar;

– implementarea unui sistem de iluminat cu stâlpi ce vor fi folosiți la decorarea zonei cu ocazia sărbătorilor de iarna;

– realizarea unui sistem de irigații;

– instalarea unui sistem de supraveghere video legat de sistemul centralizat al orașului.

Râmnicenii se vor putea bucura de noua zonă de relaxare la începutul anului viitor.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.