Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Septuagenar reținut după ce a lovit în cap un consătean

La data de 16 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 8 Lăpușata au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 71 de ani, din localitatea Copăceni, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, în urma unui conflict spontan, ar fi lovit, cu un obiect din lemn, în zona capului, a membrelor superioare și inferioare, un alt bărbat, de 66 de ani, din localitate.

Bărbatul în cauză a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 71 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.