Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Patru tineri reținuți pentru viol

În această dimineață, polițiștii orașului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat 4 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de viol.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceștia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roești, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din care 2 pe raza orașului Hiorezu și 2 pe raza orașului Berbești din județul Vâlcea, au fost descoperite și ridicate mijloace de probă ce au legatură cu fapta cercetată.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii acestora, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești și jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea.