Acasă Dezvăluiri VÂLCEA: Bărbat dispărut fără urmă de aproape 2 ani. Familia îl caută...

VÂLCEA: Bărbat dispărut fără urmă de aproape 2 ani. Familia îl caută cu disperare

Pe facebook, chiar în Săptămâna Mare, dinaintea Paştelui, a fost lansat un apel disperat pentru identificarea unui bărbat dispărut, tată a trei copii, de aproape doi ani de acasă. Este vorba de Ovidiu Olteanu, din comuna Titeşti, judeţul Vâlcea. Apelul a fost făcut de fiica acestuia.

„În speranța că o minune se va ivi de Sfintele Sărbători Pascale, vă rog din suflet, dacă cineva l-a văzut pe acest tânăr cioban, care este tatăl meu, vă rog să nu ezitați a mă înștiința. Cu toții aveți tați, bunici, frați… haideți să facem un bine. Ovidiu Olteanu, sat Titești, comuna Titești, județul Vâlcea. Este dispărut de doi ani. Vă mulțumesc pentru bunăvoință!” este apelul disperat al fiicei bărbatului dispărut, Ana-Maria Olteanu.

De asemenea, o rudă a bărbatului, Petrişor Olteanu, a spus: ” Prieteni dragi, dispărutul este nepotul meu, tatăl lui Ana-Maria. Pe data de 18.04.2018 se împlinesc doi ani de la dispariţie! Printr-o PETIŢIE oficială am transmis pe 21.02.2018 IGPR-ului să ni se comunice de ce s-au blocat/ oprit şi stadiul investigaţiilor privind dispariţia lui OVIDIU, dacă s-au blocat/ oprit. Împreună cu părinţii lui Ovidiu, am stabilit şi prezentat IGPR-lui şapte puncte de vedere care fac ca părinţii dispărutului să aibă anumite “bănuieli” privind procedura cercetării. IGPR-ul a avut amabilitatea de a răspunde Petiţiei şi au dat asigurarea repunerii Dosarului dispărutului din nou spre reluarea anchetării şi cu un nou plan de urmat! Din punct de vedere al părinţilor, în special tatăl care a umblat enorm de mult, TOTUL se concentrează în comuna de dispariţie şi de ce organele locale de anchetă au privit superficial această dispariţie! EU SOLICIT PRIETENILOR DE SOCIALIZARE PE F.B., DIN POLIŢIA ROMÂNĂ, să vină în ajutorul acestei familii! Strigătul lui ANA-MARIA şi al celor doi fraţi, este strigătul copiilor după tatăl lor, unde este, ce s-a întâmplat cu el!”.

Cine l-a văzut pe Ovidiu Olteanu sau poate da informaţii despre el, este rugat să contacteze pe fiica acestuia, pe adresa de facebook Ana-Maria Olteanu sau să sune la numărul 112.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.