Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tentativă de VIOL între boschetari, în RÂMNICU VÂLCEA!

Un incident grav s-a petrecut săptămâna trecută, însă abia acum a fost făcut public de autorităţile vâlcene. Conform acestora, în noaptea zilei de 23 iunie 2015, în zona Troianu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, o femeie a fost agresată de un bărbat care a şi încercat să o violeze.

În urma unei anchete a poliţiştilor, s-a aflat că trei boschetari, care-şi fac veacul într-o clădire părăsită din sudul municipiului, au intrat în conflict cu alţi trei bărbaţi care au intrat în imobil peste ei. Totul s-a petrecut în jurul orei 00.30, bărbaţii fiind în stare de ebrietate.

Unul dintre ei a intrat repede în conflict cu o femeie de 32 de ani, pe care a lovit-o şi cu care a încercat să întreţină relaţii sexuale. „Acest lucru a fost împiedicat de prietenul persoanei vătămate, iar persoana bănuită de comiterea infracţiunii a fost legitimată, fiind vorba despre Petru M., de 26 de ani, din comuna Malaia” – susţin poliţiştii, într-un comunicat de presă.

Ca urmare, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe tânăr pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.