Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tâlhărie și sechestrare de persoane la OBÂRȘIA LOTRULUI! Un taximetrist a trăit clipe de GROAZĂ

Noapte de coșmar pentru un taximetrist din Novaci, care a luat trei clienți ce doreau să ajungă la Obârșia Lotrului. Cei trei bărbați erau beți și odată ajunși la destinație, nu au vrut să-i plătească taximetristului, pe care l-au bătut, l-au sechestrat și l-au băgat în portbagajul mașinii.

Teribila întâmplare a avut loc în noaptea de 30-31 iulie 2016, în jurul orelor 3. Imediat, jandarmii și polițiștii din zonă au intervenit, căutându-i pe cei trei agresori. Aceștia au fost prinși în dimineața zilei de 31 iulie 2016, unul fiind găsit la o pensiune din Obârșia Lotrului, iar doi erau la ocazie, la intersecția dintre Rânca și Petroșani.

Primele informații primite despre unde s-ar putea afla agresorii au fost aflate de un jandarm, care își desfășoară activitatea în zona Voineasa – Obârșia Lotrului și care este bine implantat social, aflând în timp record ce se întâmplă în zonă.

Deocamdată, oamenii legii consideră că se conturează mai multe infracțiuni, printre care lovire, distrugere, furt și lipsire de libertate. M. Ion, de 34 de ani, G. Gheorghe, de 22 de ani și T. Florentin, de 24 de ani, toți din Novaci l-au bătut și l-au băgat în portbagajul mașinii pe un taximetrist, căruia nu i-au plătit cursa de la Novaci la Obârșia Lotrului din județul Vâlcea.