Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ŞOCANT: Un vâlcean închis la Penitenciarul Colibaşi şi-a tăiat gâtul în celulă

La doar 24 de ani a ajuns un infractor de drept comun, fiind închis la Penitenciarul Colibaşi pentru mai multe infracțiuni de furt. Este vorba despre un tânăr din localitatea Sineşti, judeţul Vâlcea, care atunci când s-a văzut în spatele gratiilor a încercat să îşi pună capăt zilelor.

În noaptea de joi, 10 decembrie a.c., bărbatul şi-a înfipt un cuţit în gât şi şi-a tăiat artera carotidă. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, acum fiind în afara oricărui pericol. Acesta le-a spus medicilor că nu a fost ţinta unui atac din partea unui alt deţinut, ci că a vrut să se sinucidă. O anchetă va stabili în zilele următoare cum a ajuns cuţitul în celula condamnatului.

Deţinutul se numeşte Constantin Marius Brătoiu şi se află în spatele gratiilor Penitenciarului Colibaşi pentru furt calificat. În noaptea de 31 august spre 1 septembrie, alături de fratele lui mai mare, Daniel Brătoiu, în vârstă de 26 de ani, a furat dintr-un magazin ţigări în valoare de 6.000 lei. Cei doi au fost acuzaţi de furt calificat. Constantin Marius Brătoiu şi Daniel Brătoiu sunt cunoscuţi ca recidivişti, aceştia mai fiind condamnaţi în trecut tot pentru furt.