Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII la HOŢII din BĂBENI

Un bărbat de 33 de ani din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt, s-a trezit cu mascaţii la poartă la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţa individului, ocazie cu care au descoperit mai multe bunuri sustrase din incinta unor societăţi comerciale vâlcene.

Însă, poliţiştii au descoperit că Dumitru B. nu acţiona singur, ci alături de Constantin P., de 22 de ani, Mihai G., de 46 de ani, toţi din oraşul Băbeni şi Alexandru M., de 34 de ani, din comuna Stoileşti, ei fiind bănuiţi de comiterea a şapte furturi şi cauzând un prejudiciu de 15.000 de lei.

„Astfel, în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au identificat bunuri sustrase în perioada 06-14 aprilie a.c. din societăţi comerciale şi de accesorii auto-utilaje (bunuri alimentare, motorină, baterii auto, unelte şi utilaje agricole). Bunurile identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor şi pentru predarea acestora părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 bărbaţi” – susţin poliţiştii de la IPJ Vâlcea.