Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIȚII în Vâlcea, București și Ilfov la persoane bănuite de PROXENETISM și CĂMĂTĂRIE

Poliţiştii fac, miercuri, unsprezece percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, zeci de persoane fiind căutate pentru a fi duse la audieri.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie.

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a arătat Poliţia Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.