Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O femeie din Vâlcea a reclamat că a fost amenințată cu un pistol pe Autostrada București – Pitești

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița au fost sesizați, prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către o femeie, pasager într-un autoturism cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu un pistol de către o persoană dintr-un autoturism care ar fi depășit pe banda de urgență.

Femeia care a reclamat este din Vâlcea, iar la momentul în care a avut loc incidentul autoturismul în care se afla se deplasa pe autostradă (A1) din direcția București către Pitești,

Potrivit IPJ Dâmbovița, imediat, s-a constituit echipa operativă și au fost instituite filtre. Autoturismul indicat de apelantă a fost depistat de polițiști pe raza localității Găești.

În autoturism au fost identificați 2 bărbați și o femeie. Cei trei au fost conduși, ieri noapte, la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor evenimentului.

„Menționăm că în autoturism nu a fost descoperită nicio armă. În cauză, polițiștii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, a precizat IPJ Dâmbovița.