Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mascații, descindere în forță la o adresă greșită. Doi bătrâni în pragul infarctului

Mascații din Satu Mare au greșit adresa, miercuri, în timpul unor descinderi și au intrat într-un apartament în care se aflau doi bătrâni. Femeia a avut nevoie de îngirjiri medicale după ce a leșinat la vederea forțelor speciale, scrie Realitatea.Net.

Fiica celor doi a precizat că mascații au forțat ușa și că s-a adresat deja unui avocat pentru a sancționa autoritățile. „Gafă…. Care putea să sfârșească tragic, mama în prag de infarct, inconștientă, tata post AVC imobilizat… Competența și umanitatea au lipsit cu desăvârșire…. Căci în această ignoranță fatidică nu găsesc alte cuvinte ca să descrie tabloul complet al erorii”…., a spus fiica celor doi vârstnici pe pagina sa de Facebook.

Jandarmeria a reacționat și a declarat că prima data mascații au bătut la ușă și nu li s-a deschis. Atunci aceștia au forțat ușa, nu au spart-o. Atunci femeia a leșinat. Mascații au fost cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor medical. Traficantul de droguri care era căutat locuia cu un etaj mai jos, potrivit presei locale.