Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO DOCUMENT: ARBITRUL vâlcean Păunescu nu are COVID-19 (EXCLUSIV)

Vocea Vâlcii vă prezintă în exclusivitate rezultatele analizelor arbitrului vâlcean Paul Florin Păunescu. Acesta nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19, ca urmare a analizelor care i-au fost recoltate cu o zi în urmă. Așadar, documentul medical emis de rețeaua privată de sănătate Regina Maria arată că Păunescu nu a contactat coronavirusul.

Amintim că Federația Română de Fotbal a emis un comunicat prin care a anunțat că încă un arbitru din Liga 1 are coronavirus. FRF anunță că acesta a fost oprit de la delegări.
Este vorba de arbitrul Cătălin Buși (40 de ani), din Rm. Vâlcea. Acesta a fost rezervă la un meci din Ligi 1, Clinceni – Sepsi (1-0, pe 1 iulie) și unul din Liga 2, Turris – FC Argeș (0-0, pe 3 iulie).
Ulterior, a apărut o nouă informație, pe surse, precum că un alt arbitru vâlcean, Paul Florin Păunescu, de 42 de ani, angajat al Direcției de Evidență al Persoanei Râmnicu Vâlcea, din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, ar fi contactat teribilul virus. Numai că acesta nu primise încă rezultatul analizelor pentru depistarea coronavirusului. În data de 8 iulie 2020, Păunescu a primit rezultatul analizelor care atestă faptul că nu a fost infestat cu COVID-19.