Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ pentru o societate comercială din Bujoreni

În data de 6 martie, polițiștii vâlceni au efectuat 2 percheziții în localitatea Bujoreni, județul Vâlcea și localitatea Vidra, județul Ilfov, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada 2021-2022, în evidența contabilă a unei societăți comerciale din județul Vâlcea, ar fi fost înregistrate cheltuieli ce nu au la bază operațiuni comerciale reale, în valoare de aproximativ 30 milioane de lei.

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost identificate înscrisuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 8 milioane de lei.
Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.