Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRIMINALI DIN VÂLCEA: Încăierare cu săbii în KOLN! Un tânăr argeșean a murit (FOTO)

Doi tineri din Vâlcea, de 19, respectiv 27 de ani, sunt cercetați de polițiștii germani pentru crimă, după ce un tânăr argeșean, originar din localitatea Popești, județul Argeș, a sfârșit tragic în urma unui scandal petrecut într-un orășel de lângă Koln, informează www.sursata.ro.

Tânărul din Argeș lucra împreună cu fratele său, în vâstă de 25 de ani, la o măcelărie.

Scandalul a fost declanșat pe fondul consumului de alcool, la un restaurant din apropiere, în încăierare fiind implicați 9 tineri români. Conflictul a degenerat într-o adevărată încăierare, tânărul din Argeș fiind atacat chiar cu un cuțit de măcelărie.

Unul dintre frații din Argeș a fost lovit în cap cu pumnul si apoi un cuţit de macelarie şi a căzut într-o baltă de sânge, iar fratele lui a suferit leziuni la nivelul capului. Ambii frați au ajuns la spital, unul dintre ei decedând în cele din urmă.

Fraţii din Arges erau plecaţi de peste un an la muncă în Germania şi lucrau la o fabrica de produse din carne.

După atac, agresorii au fugit, însă poliţiştii germani au reuşit să-i identifice, să-i reţină şi să-i ducă la audieri.

Doi vâlceni, în vârstă de 19 și 27 de ani, au fost audiați de polițiștii germani și puși sub acuzare de procurorii din Koln şi vor fi anchetaţi pentru crimă. Între timp, conform spuselor familiei tânărului mort, aceștia au fost eliberați.

Poliţiştii presupun că autorii faptei ar fi folosit chiar unul dintre cuţitele speciale cu care tranşau carcasele de animale.