Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BRACONIERII vâlceni prinşi în Alba au fost ARESTAŢI

Judecătoria Sebeş, din judeţul Alba, a emis mandate de arestare pe numele celor trei braconieri din Vâlcea, care au fost prinşi marţi, 24 martie a.c., cu peste o tonă de peşte braconat din lacurile private ale unei societăţi. D.I.C., de 27 de ani, a primit mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile, în timp ce faţă de B.I.A., de 35 de ani şi M.C.N., de 25 de ani, s-a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu
Aşa cum spuneam, marţi dimineaţa, în jurul orei 5.10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, tocmai ce ieşiseră pe teren, i-au depistat în trafic pe cei trei vâlceni. Oamenii legii i-au somat pe braconieri să oprească autovehiculul pe dreapta, însă când au văzut că şoferul nu opreşte, unul dintre agenţi a folosit arma din dotare, trăgând un foc de avertisment şi unul asupra pneului autoutilitarei.
Astfel, poliţiştii au descoperit în autoutilitara braconierilor din Vâlcea cantitatea de e 1.200 kilograme de peşte din specia crap, în valoare de peste 22.500 lei. Mai mult, a mai fost găsită o barcă pneumatică, plase monofilament şi echipamente specifice pescarilor.