Acasă Cultură POFTIŢI LA FILM! Proiecție de film la Memorialul „Nicolae Bălcescu”

POFTIŢI LA FILM! Proiecție de film la Memorialul „Nicolae Bălcescu”

MEMORIALUL „NICOLAE BĂLCESCU” în parteneriat cu „NERV FILM” organizează la sediul instituției proiecție de film românesc.

Sesiunea va debuta sâmbătă 29 aprilie, ora 19, cu filmul „LUMEA LUI GEO SAIZESCU” un film documentar care va introduce publicul într-o fascinantă lume a personajelor de film create şi puse în valoare de marele regizor.

În aceeași zi, la ora 21, va rula filmul „ÎNTOARCEREA MAGILOR”, un film de Ioan Cărmăzan, producător FILMEXFILM și coproducător Studioul de Creație Cinematografică al Ministerului Culturii, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Duminică, 30.04.2017, ora 19, proiecția va continua cu filmul „MILIONARI DE WEEKEND”, un film de comedie românesc din 2004, regizat de Cătălin Saizescu, avându-i în rolurile principale pe cunoscuții actori de azi Mihai Bendeac, Tudor Chirilă și Maria Dinulescu, actori care pe vremea aceea se aflau la debut.

Scenariul filmului a fost scris de Mihai Arghiropol și Cătălin Saizescu după o idee a dramaturgului Tudor Popescu și a regizorului Geo Saizescu.

La eveniment participă regizorul Cătălin Saizescu.

Intrarea este liberă.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.