Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: fanart.tv

Corul Gregorian vine, pentru prima dată, în România

Foto: fanart.tvFaimosul cor Gregorian vine, în sfârșit, în România, într-un show muzical deosebit de spectaculos. Pentru români este pentru prima dată când îi pot admira pe „gregorieni”. Spectacolul va avea loc în data de 16 mai, la Bucureşti, la Sala Palatului şi este inclus într-un amplu turneu mondial, intitulat The Final Chapter Tour.

Cei din corul Gregorian, supranumiți Master of Chants, au înregistrat în noiembrie trecut cel de-al zecelea volum muzical, și acesta dar și cele de dinainte înregistrând un incredibil succes în întreaga lume. Înființat în 1999 de producătorul Frank Peterson, corul Gregorian a reușit să vândă peste zece milioane de albume pe întreg mapamondul, majoritatea ajungând Disc de Aur și Disc de Platină în 18 țări.

Spectacolele acestui turneu (care debutează luna aceasta în Estonia) înseamnă o producție live ce-ți taie respirația, cu un gigantic show de lumini, efecte vizuale spectaculoase și o impresionantă coregrafie, ce îi pun în valoare pe experimentații componenți ai corului.

Biletele costă 59, 99 și 199 de lei şi sunt disponibile pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro și magazinele partenere.