Acasă Arhiva UN PRAPADIT PRAPADESTE RAMNICUL

UN PRAPADIT PRAPADESTE RAMNICUL

       ” „Omuleț”, dă banii înapoi!

 

 

       Este binecunoscut atacul mediatic dat împotriva directorului executiv al Direcției Finanțelor Publice Vâlcea ec. Gheorghe Gogârnoiu. Un grup de indivizi   interesați și-au dorit schimbarea acestuia din funcție, fabricând probe false și publicându-le într-un săptămânal  bucureștean și unul de pripas de prin Vâlcea. Deoarece acuzațiile erau foarte grave și vizau un  înalt funcționar public  ne-am implicat și noi, spre descifrarea atacurilor. Aici, trebuie să amintim, că „terenul” pe care s-a dat mârleasca lovitură a fost un caz investigat de noi, publicat în două numere consecutiv, cu o săptămână înaintea calomnierii șefului Finanțelor de că tre cei doi jurnaliști nesăbuiți. În baza probelor ce ne-au fost administrate (prin contact direct cu conducerea DGFP – Vâlcea)  am concluzionat neimplicarea niciunui funcționar finanțist în producerea sau favorizarea evaziunii „ECOPAINT”. Mai mult, un jurnalist întreprinzător, l-a contactat telefonic pe patronul acestei firme și a înregistrat dialogul purtat. Concluzia a fost aceeași: NEVINOVAT. În baza concluziei, am început să-i că utăm pe „complotiști”. Deocamdată am deconspirat doi dintre ei: Alexandru Ionuț Lucian – zis „Omuleț” și fostul consilier juridic Ilie Smărăndoiu, dat afară de la Finanțe pentru încă lcarea cu vinovăție a regulamentului DGFP. 

Precipitarea unor evenimente grave care au dus la arestarea edililor Gutău și Dicu, ne-au ținut departe de promisiunea Continuă rii demască rii. Poate nici în acest număr nu aminteam de „complotiști” dar am primit niște documente ce atestă că „Omuleț” Alexandru Ionuț, cel care și-a pus un prieten să ne amenințe  cu moartea, dându-se „mafiot italian”  este un coate goale, un individ fără că pătâi. Nu știu de unde are bani individul de-i susține chefurile nocturne jurnalistului vâlcean care a publicat serial calomniator împotriva directorului Gogârnoiu, că s-a împrumutat la mai toată lumea din oraș.

Am fost rugați să publică m acest contract de împrumut, doar-doar i se va face rușine și-i va restitui râmniceanului Dumitru Dogaru cele 180  de milioane de lei datorate. Este de neînțeles cum un astfel de individ are curajul să murdărească imaginea unor conducă tori vâlceni, făcând pe cinstitul și anti-coruptul. 

Radu Dumitrescu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.