Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Peștoaică ” la 18 ani

Acuzată de prostituție și proxenetism

În luna octombrie a anului trecut, polițiștii vâlceni s-au confruntat cu un caz de prostituție și proxenetism, implicatăfiind o tânărăde 18 ani din municipiul Drăgășani. Nu o să-i dăm numele real, pentru a nu impieta ancheta care se desfășoară, ci o să-i spunem simplu, Adriana. Provenind dintr-o familie dezorganizată, părinții săi fiind divorțați, adolescenta a rămas în grija mamei, care a ales săplece în străinătate. La 14 ani, Adriana a abandonat școala și a început săse prostitueze pentru a-și asigura strictul necesar existenței. După ce s-a vândut bărbaților prin Drăgășani, dar și prin parcări le turcești de pe Valea Oltului, Adriana a luat decizia de a se muta, temporar, în București, unde auzise ea că se fac bani mai mulți. Fire descurcă reață, ea s-a mutat în capitalădin luna aprilie 2006, unde a închiriat un apartament. Și-a postat anunțuri pe Internet și în ziare, făcându-se astfel cunoscutădoritorilor de plăceri carnale contracost. Pentru „serviciile” prestate, Adriana obținea sume cuprinse între 100 și 150 lei.

A racolat două adolescente

Văzând că afacerea merge bine și este profitabilă, Adriana s-a gândit sămai diversifice un pic „oferta” și, pe la mijlocul lunii august 2006, a adus-o în apartament pe o altătânără, care nu ajunsese la vârsta majoratului. Cele două se cunoașteau de pe Valea Oltului, unde „lucraseră” împreună. Adolescenta a fost de acord săse prostitueze, iar banii săfie luați de Adriana. În schimb, aceasta îi oferea unde săstea, mâncare, haine, precum și achitarea cheltuielilor ori de câte ori ieșeau în oraș. Pentru atragerea clienților, Adriana a afișat pe Internet fotografii ale prietenei ei care o înfățișau dezbrăcată, împreunăcu un anunț, așa cum procedase și în cazul ei. Prin intermediului numărului de telefon adăugat în anunț, erau contactate de diferiți clienți, cu care stabileau întâlniri la apartament.

Cam prin luna septembrie 2006, cele două fete puse pe treabă, au mai primit „ajutoare”. Un prieten de-al Adrianei a adus la apartament încă o tânărăminoră, care fugise de acasăși era datăîn urmărire generală. Ca și în cazul primei tinere, și celei de-a doua i s-au făcut fotografii care au fost postate pe Internet pentru atragerea de clienți. Deși tânăra a acceptat săfacă sex pe bani, După câteva zile, ea a fugit la un client din București în care avea încredere.

„Afacerea” s-a stricat

După venirea celor două fete, Adriana nu s-a mai prostituat, asta și pentru faptul că banii de pe urma „serviciilor” prestate de  tinere erau luați în totalitate de ea, fapt ce demonstreazăintenția ei de a înlesni practicarea prostituției de cele două fete și de a obține foloase materiale. La scurt timp a fugit și cea de-a doua fată, a plecat din apartament. Fetele au susținut în fața oamenilor legii că sumele câștigate ca urmare a practică rii prostituției au fost de 30 – 40 milioane lei vechi, în cazul primei și 3 – 4 milioane lei vechi, în cazul celei de-a doua. Deși Adriana nu le-a îndemnat pe cele două tinere săpractice cea mai veche meserie din lume, ea a tolerat și găzduit asemenea practici și, mai mult decât atât, a beneficiat de avantaje prin cheltuielile făcute în comun. De aceea, ea este cercetatăpentru săvârșirea infracțiunilor de prostituție și proxenetism și, dacă va fi găsităvinovată, riscă o pedeapsăcuprinsăîntre 2 și 7 ani de închisoare.