Acasă Arhiva Pe ruta Buzau Braniste a ajuns la Rulmentul

Pe ruta Buzau Braniste a ajuns la Rulmentul

În urmă cu ceva vreme, în timpul sezonului trecut, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcă toare obținute de că tre echipa de handbal feminin Oltchim, ce au culminat cu pierderea jocului de pe teren propriu cu HCM Roman, sponsorul principal al CS Oltchim, directorul general Constantin Roibu, a aplicat o serie de sancțiuni disciplinare celor vinovați. Astfel, centrul Alina Braniște a fost sancționată pentru provocarea și menținerea unei stări conflictuale permanente între componentele echipei, lipsă de atașament și dăruire Față de culorile clubului (prin afișarea unei atitudini nepăsătoare), superficialitate manifestată în timpul meciurilor și incapacitatea rezolvării sarcinilor de joc pe care le reclamă postul de coordonator de joc, contribuție minoră în rezolvarea situațiilor dificile ce apar pe parcursul jocurilor, lipsă de concentrare în momentele importante ale partidelor.

     Săptămâna trecută, Braniște a spus adio grupării vâlcene, cu destinația Buzău (locul unde joace formația Astral Poșta Câlnău). până la urmă, fosta chimistă a ajuns la rivalii de la Rulmentul Brașov, fapt ce l-a scos din sărite pe Ioan Gavrilescu, președintele CS Oltchim: „Este o manevră de culise, deoarece o jucă toare nu are voie să se transfere de două ori într-un an. Federația Română de handbal trebuie să dacă lumină în acest caz”.

     Tot săptămâna trecută, pivotul chimist Oana Manea a fost prezentă la Comisia de soluționare a memoriilor din cadrul FRH. Jucă toarea a depus un memoriu, cerând să devină liberă de contractul cu gruparea vâlceană, scadent în anul 2010. Cum clubul vâlcean nu are vreo datorie Financiară la handbalistă, Comisia de soluționare a memoriilor i-a respins Oanei Manea cererea de reziliere a contractului, dând dreptate clubului vâlcean. Antrenorul Oltchim-ului, Gheorghe Tadici, a taxat atitudinea jucă toarei: „Nu cred că Manea avea ce să reclame. Poate doar că nu-i place concurența, acum, că a venit și Gâlcă . Pe Manea chiar am avertizat-o că are cinci kilograme în plus, iar dacă nu le va da jos, va fi amendată! Dacă a depus acest memoriu, o va costa!”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.