Acasă Arhiva NEICA CILEA

NEICA CILEA

             Constantin Rotaru, președinte PAS: Partidul nostru declară foarte clar că „Dosariada” este o acțiune îndreptată foarte clar împotriva statului român și pentru anularea efectivă a ultimilor lucrători cinstiți și patrioți care se mai află în serviciile secrete. Securitatea ca instituție și informatorii, în ansamblul lor, au lucrat pentru România, în cea mai mare parte dintr-un patriotism ușor de explicat.”

 

           Comentarii:

 

        To Îarășu Î Rotaru ne declară, tuturor, foarte clar, că este foarte clar. Am înțeles, foarte să trăiți… Clar, ce naiba!

 

        Anularea efectivă (măi, Sandra-Antena-Unu, măi!) a ultimilor lucrători cinstiți și patrioți etc.,  etc… Parcă îi și vedem, efectiv, pe lucrătorii ăștia cum lucrează la lucrul lor, efectiv, de dimineața până seara și chiar noapte bună, cinstit și patriotic, efectiv am înțeles to Îarășu, foarte clar, să trăiți! Ultimii mohi… mohi… mohicoși… pardon, mohicani, să trăiți!

 

         Turnătorii securității au fost și ei niște lucrători care au lucrat foarte clar și patriotic, la lucrul lor, să trăiți, dintr-un patriotism efectiv lesne de înțeles, să trăiți: le plăcea să fie mai cu moț, să avanseze în carieră, să ai aibă și ei o fărâmiță măcar din sentimentul puterii, să primească o sută-două de lei și cartelă de elimente în plus… Ehe, măi to Îarăși, vedeți foarte clar la ce erau efectiv bune cartelele de pe vremea lu Î Împușcatu Î? Să nu mai trăiți.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.