Acasă Arhiva Jandarmii vâlceni au „pescuit” 141 de prostituate

Jandarmii vâlceni au „pescuit” 141 de prostituate

În doar șapte luni de zile

în luna ianuarie au fost descoperite 19 „fetițe”, în luna februarie – 20, în martie – 17, în aprilie – 7, în mai – 33, iar în iunie – 33 ” în perioada 1 – 9 iulie a.c., jandarmii au organizat două acțiuni în parcări le societăților comerciale Alimucom SRL, Tir Com SRL, Hotel Lotrișor și Uslu SRL, unde au descoperit 15 prostituate, printre care se aflau și două minore

 

Periodic, jandarmii vâlceni organizeazărazii de amploare prin parcări le de pe Valea Oltului. Nu mai este un secret pentru nimeni că în județul Vâlcea prostituția este la ea acasă. La fiecare acțiune a jandarmilor sunt surprinse zeci de prostituate ce-și așteaptăcuminți clienții fie pe marginea drumului, fie prin parcări le rău famate de pe Valea Oltului. O statistică recentăa Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea relevăfaptul că în primele șapte luni ale anului 2007, în 25 de razii, au fost prinse în flagrant nu mai puțin de 141 de prostituate. Astfel, în luna ianuarie au fost descoperite 19 „fetițe”, în luna februarie – 20, în martie – 17, în aprilie – 7, în mai – 33, iar în iunie – 33.  Mai mult decât atât, în perioada 1 – 9 iulie a.c., jandarmii au organizat două acțiuni în parcări le societăților comerciale Alimucom SRL, Tir Com SRL, Hotel Lotrișor și Uslu SRL, unde au descoperit 15 prostituate, printre care se aflau și două minore. Așadar, S.G.F. – 17 ani, din comuna Ciupercenii Noi, județul Dolj, I.T.D. – 17 ani, din localitatea Orlești, Anișoara V. – 27 de ani, din localitatea Abrud, județul Alba, Dorina M. – 31 de ani, din comuna Nereju, județul Vrancea, Alina Lavinia C. – 20 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, Marinela T. – 31 de ani, din localitatea Stoenești, Angela V. – 24 de ani, din comuna Moțca, județul Iași, Leontina B. – 38 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, județul Alba, Codruța Elisabeta B. – 38 de ani, din localitatea Blimuic, județul Sibiu, Georgiana D. – 20 de ani, din că limănești, Elena Nastasia D. – 26 de ani, din Brezoi, Valerica S. – 27 de ani, din Rm.Vâlcea, Maria L. – 30 de ani, din Rm.Vâlcea, Mariana O. – 29 de ani, din Rm.Vâlcea și Lenuța Tatiana M. – 21 de ani, din că limănești, au fost amendate pe loc de jandarmi, valoarea totalăa amenzii ridicându-se la 7.000 RON.

Alte cinci prostituate, prinse de polițiști

Mai mult decât atât, și polițiștii au efectuat zilele trecute o acțiune pe Valea Oltului. La rândul lor, au prins șase „fetițe” ce erau la treabă. Georgiana Râșcu – 17 ani, din localitatea Orșova, județul Mehedinți, Elena Dașhie – 26 de ani, din Brezoi, Ioana Graetch – 30 de ani, din Drăgășani, Elena Bucă – 19 ani, din Rm.Vâlcea, Elena Ciucu – 23 de ani, din Rm.Vâlcea și Alina Câmpeanu – 20 de ani, din Corabia, județul Olt au fost amendate cu câte 500 lei fiecare. Tinerele s-au ales și cu dosare penale deoarece nu sunt la prima abatere de acest fel.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentS-a stins un suflet mare
Articolul următorActivitatea taberei Brădișor a fost suspendată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.