Acasă Arhiva „Încercăm să promovăm, tot orașul vrea lucrul ăsta!”

„Încercăm să promovăm, tot orașul vrea lucrul ăsta!”

Marian Bondrea a venit la CS Municipal cu gânduri serioase:

Luni dimineață, la ora 10.00 antrenorul Marian Bondrea a ajuns în Zăvoi, pentru a începe pregătirile cu echipa CS Municipal. După o discuție cu președintele Alin Trandafir și directorul sportiv Florin Verigeanu, tehnicianul craiovean a dat ochii cu presa vâlceană . „Am vorbit puțin cu băieții, nu știu dacă au fost toți. I-am felicitat pe cei vechi pentru sezonul trecut și pentru locul III pe care l-au ocupat și le-am urat bun venit celor noi. De acum încolo trecem la treaba”, a fost prima declarație a tehnicianului de pe banca CSM. „Nu am semnat contractul, dar o voi face zilele acestea, nu asta e important. Voi semna o înțelegere pe un an, apoi vom mai vedea”, a mai spus Bondrea.

Despre obiectivul pentru sezonul următor, noul antrenor al CS Municipal spune că nu s-a stabilit, dar știe ce își doresc suporterii vâlceni: „Nu am stabilit nici obiectivul, dar normal că toată lumea se gândește la promovare După sezoanele trecute. Vom încerca săpromovăm. Trebuie săformă m rapid noua echipă, pentru că nu avem prea mult timp de vorbit. Știu că sunt discuții și cu Universitatea Craiova pentru fotbaliști, dar nu sunt pe filiera mea, pentru că eu am fost plecat ceva timp în străinătate”. Antrenorul craiovean a mai spus că și-ar dori o „formație satelit” pentru CS Municipal. „Nu știu exact care este structura organizatorică a clubului, dar în mod normal ar fi bunăo echipăsatelit, acolo unde săjoace fotbaliștii care nu au loc la echipa mare”, a conchis Maria Bondrea.

 

Șase jucă tori afară!

 

Deja, conducerea CS Municipal a renunțat la șase dintre fotbaliștii care au evoluat în Zăvoi în ediția trecutăde campionat. Dumitru, Bier, Lepădatu, Ciortan, Liviu Pătru și Îuțuraș trebuie să-și caute alte echipe, iar lista celor care pleacă va fi completată, mai mult ca sigur, în aceste zile. „Asta e viața, nu mai contăm pe ei, probabil că vom mai renunța și la alții.  Cât îl privește pe Ionuț Cercel, ar fi posibilăo despărțire. Și-a manifestat dorința de a pleca, dar văd că s-a prezentat la reunirea lotului, probabil nu s-a înțeles cu echipele care-l doreau. În schimb, cred că Pampea și Onofrei vor rămâne la Vâlcea”, a spus directorul sportiv Florin Verigeanu După reunire.

 

Rădoi, Șomcherechi și doi sârbi

 

Surprizele de la reunirea lotului condus de Marian Bondrea sunt Dănuț Șomcherechi și Dorin Rădoi. Șomcherechi ar putea deveni decanul de vârstăal formației din Zăvoi, în cazul în care va semna un contract cu Vâlcea. Fundașul în vârstăde 34 de ani a evoluat în campionatul trecut la Universitatea Cluj, cu care a promovat in Liga I, dar oficialii ardeleni l-au anunțat că este pus pe liber. „În iarna trecută, înainte și După meciul cu Minerul Lupeni, mi-au dat de înțeles că au nevoie de mine. Personal, Adi Falub mi-a dat asigurări că voi continua la Universitatea. Habar n-am ce-i cu schimbarea asta. Dezamăgirea e foarte mare”, a declarat Șomcherechi. Mijlocașul de origine vâlceană Rădoi are mari șanse să rămână la Vâlcea. De altfel, tehnicianul Marian Bondrea a declarat că își dorește un astfel de fotbalist în lot și că -l cunoaște pe Dorin din perioada în care a evoluat la Extensiv Craiova: „În acea perioadă era la echipa naționalăde juniori, un fotbalist de perspectivă. Nu-i mai știu parcursul din 2002 și până acum, dar mi-l doresc la Vâlcea.” Dorin Rădoi a evoluat în campionatul trecut la CFR Timișoara, colega de serie a CSM-ului.

Vestiarul CSM-ului s-a umplut luni de mulți fotbaliști tineri de la Sibiu, Pitești, Craiova sau din alte localități. Printre ei s-a aflat și piteșteanul Adelin David, de la grupa ’91 de la FC Argeș Pitești. Acesta joacă fundaș de bandăsau mijlocaș și este component al lotului național U 16.

CS Municipal îl regretă, probabil, pe atacantul sârb Nemanja Jovanovic și vrea sămai aducă doi fotbaliști din țara vecină. „Nu văpot da numele lor pentru că nu este nimic sigur, dar până la finalul acestei săptămâni văvom da alte amănunte”, a mai spus Verigeanu.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.