Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Frâncu încearcă, disperat, să-și facă imagine

Conștient că nu mai are trecere la electorat

Emilian Frâncu recurge la tot felul de gesturi pentru a încerca sensibilizarea cetățenilor, asumându-și chiar și riscul de a deveni fariseu ” de ceva vreme, deputatul a încercat săpedaleze pe latura mai mult umanăa politicului, realizând că a pierdut definitiv calea că tre inimile alegătorilor săi

Deputatul liberal Emilian Frâncu, dornic de a-și face imagine de ori câte ori are ocazia, a declarat la ultima sa conferințăde presă că a reușit, de 1 Decembrie, la Ionești – unde a ținut cu ocazia acestui eveniment și un discurs – săînsuflețească masele. „Le-am cerut locuitorilor din această localitate, săcinstească ziua într-un mod deosebit. I-am rugat săse îmbrățișeze, să-și strângămâinile Gestul a fost făcut acolo spontan de 200 de oameni și a însemnat pentru mine foarte mult. În frigul de afară, acea strângere de mânăcu cineva care stătea în stânga, în dreapta e ceva minunat. Mulți dintre cei prezenți, erau de la partide diferite. Au rămas puțin blocați la început, După care totul s-a transformat într-o acțiune, zic eu benefică pentru spiritul de cinstire al acelui moment. Din acea clipăsărbătoarea nu mai avut acel caracter oarecum mohorât și s-a transformat într-o chestiune de suflet” – a spus el cu mândrie.

Afirmațiile parlamentarului au însă un substrat fin, care se poate pierde, cu ușurință, în noianul de fraze frumoase cu care Frâncu încearcă săîncânte cetățenii. Liberalul, așa cum se știe, este un personaj ce nu a reușit săajungăla sufletele oamenilor, datorităintereselor de ordin personal (destul de multe la număr) carte i-au guvernat activitatea politică . Așadar, acum, Frâncu recurge la tot felul de gesturi pentru a încerca sensibilizarea cetățenilor, asumându-și chiar și riscul de a deveni fariseu. De ceva vreme, deputatul a încercat săpedaleze pe latura mai mult umanăa politicului, realizând că a pierdut definitiv calea că tre inimile alegătorilor săi.

Frâncu e „mama Omida”

În cadrul aceleași conferințe de presă, președintele PNl Vâlcea a spus că , în opinia sa, fuziunea dintre PD și PLD este o mare greșeală.” Regret dispariția PD-ului de pe scena politică. PLD s-a dovedit a fi un partid creat pentru a distruge PNL-ul, iar când Băsescu a văzut că a eșuat și-a sacrificat cei doi copii, formând un partid că ruia, din păcate, eu nu-i văd un viitor fast. Petre Ungureanu nu acceptăniciodatăsăfie pe locul doi, dar domnia sa are un destin blestemat. De fiecare datăse întâmplăacest lucru. Am pentru el o sincerăcompasiune. Din păcate, nu-l văd bine pe Jurcan, pentru că eu știu bine tehnica de persuasiune a domnului Ungureanu. Își va face, în partid, loc cu coatele ca să-l dărâme pe liderul de necontestat al PD, Dorel Jurcan, dar ca să-i aiurească și pe ceilalți” – a mai adăugat el. Așa cum era de așteptat, Emilian Frâncu simțit să-l laude și pe acolitul său politic, Ion Nicolae, care, zice liberalul, a fost ocupat toată săptămâna trecutăcu distribuirea unor pachete oamenilor săraci din municipiu. Mai bine zis, Nicolae s-a aflat în plină campanie electoralăîncercând, din răsputeri, să-și facă ceva imagine. visează săajungăprimar al municipiului, și acest lucru îi ocupătot timpul.” Ion Nicolae este un adept al faptelor și nu al vorbelor. Timp de 3 zile, a împărțit aproape 600 de pachete oamenilor simpli. A fost un fel de Moș Nicolae cu mustață. Pachetele au fost cumpărate din banii organizației municipale PNL” – a spus liberalul, nutrind încă speranța că nepopularul Nicolae ar avea vreo șansăla Primăria Rm. Vâlcea. În plus, el a sărit și la gâtul democratului Romeo Rădulescu, pe care l-a acuzat că dorește „detronarea” liderului PD, Dorel Jurcan. „Am văzut că Romeo Rădulescu a sărit la gâtul lui Jurcan. Vreau să-l întreb pe acest june, ce a făcut, concret, în alegeri că nu prea l-am văzut în județ. Probabil că a lipit afișe în municipiu sub umbrela lui Mircea Gutău” – a conchis el.