Acasă Arhiva Emilian Francu, un fel de Torquemada autohton

Emilian Francu, un fel de Torquemada autohton

       ” Liderul PNL Vâlcea sare la gâtul lui Mircea Gutău  ” „Mircea Gutău a devenit din servitorul urbei, un fel de bau-bau. Mi se pare că seamănăcu un personaj, care spune doar eu, eu, eu! Nimic de spus, în judo o avea el rezultate bune, însă săfim sinceri nu are competența săaprecieze mai bine decât specialiștii anumite proiecte. Pentru el nu existăviceprimari, consiliu local și nici arhitecți. Demoleazăcu sârg peste tot, dar nu unde trebuie. Așa cum știți, pe Gigi Matei l-a pus cu botul pe labe cu te miri ce dosare. Comparativ cu moșulică Sabău, care a fost un primar catastrofal, Gutău este bun, dar asupra lui planeazămulte semne de întrebare” a declarat Emilian Frâncu

 

       Deputatul PNL, Emilian Frâncu, spunea, la începutul acestei săptămâni cu ocazia unei întâlniri cu presa căMircea Gutău, primarul Râmnicului are o atitudine dictatorialăîn cadrul instituției pe care o conduce.  Ba mai mult, liberalul, este de părere că edilul-șef îi pedepsește  pe toți cei care au o opinie contrarălui. 

„Mircea Gutău a devenit din servitorul urbei, un fel de bau-bau. Mi se pare că seamănăcu un personaj, care spune doar eu, eu, eu! Nimic de spus, în judo o avea el rezultate bune, însă săfim sinceri nu are competența săaprecieze mai bine decât specialiștii anumite proiecte. Pentru el nu existăviceprimari, consiliu local și nici arhitecți. Demoleazăcu sârg peste tot, dar nu unde trebuie. Așa cum știți, pe Gigi Matei l-a pus cu botul pe labe cu te miri ce dosare. Comparativ cu moșulică Sabău, care a fost un primar catastrofal, Gutău este bun, dar asupra lui planeazămulte semne de întrebare” a declarat Emilian Frâncu.

       Mircea Gutău respectăAlianța D.A.

       În replică , primarul Mircea Gutău a afirmat că nu-și dorește săintre în polemică cu deputatul liberal, însă , susține el, ar trebui aduse în discuție câteva aspecte legate de moralitate. „Nu înțeleg de ce a început Emilian Frâncu săarunce cu săgeți otrăvite. În fine, e treaba lui Dar, discutând puțin despre moralitate, că ci și dumnealui, încearcă săse prezinte ca un tip moral, aș vrea săvăaduc aminte că la conducerea ACCF-ului (Societatea Construcții că i Ferate și alte că i de Comunicație), a fost numit un membru marcant liberal. Și știm cu toții ce conexiuni facem în minte atunci când pronunțăm acest nume „ a spus primarul municipiului. Întrebat care este numele liberalului care administreazăsocietatea mai sus amintită, Mircea Gutău s-a ferit sărăspundă, spunând: „Puteți afla și dumneavoastrădestul de ușor. Aveți accesul la aceste informații. Eu atât am avut de zis”. În plus, edilul-șef a afirmat că în opinia sa, Emilian Frâncu nu mai pare foarte decis săcandideze la primăria Râmnicului, așa cum anunțase până acum. „Din câte văd, Frâncu bate în retragere și nu mai vrea săcandideze la Primăria Rm. Vâlcea. Eu îl invit, totuși, săo facă Organizăm și dezbateri publice, nu-i problemă” a adăugat sarcastic primarul. Deși este mai mult decât evident că Alianța „Dreptate și Adevăr” cam scârțâie la Vâlcea, Mircea Gutău, susține că lucrurile merg destul de bine în sânul acesteia. Iar micile înțepături din partea colegilor liberali sunt simple scă pări, din care, spune el, nu trebuie săse facă un capăt de țară . „Eu am respectat și voi respecta întotdeauna Alianța. Din câte ați văzut, răspund, punctual, acuzelor care mi se aduc” a conchis Mircea Gutău.

Olivia Pirvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.