Acasă Arhiva Cozia, in fata barajului de promovare

Cozia, in fata barajului de promovare

Călimăneștenii lui Mircea Savu vor juca sâmbătă în fața unui adversar necunoscut Athetic Sibiu

       La finele săptămânii trecute, în cadrul Diviziei D de fotbal s-au jucat partidele ultimei etape a sezonului 2005/2006. Pe primul loc al clasamentului s-a situat Cozia că limănești, formație care va juca barajul de promovare în Divizia C pe data de 17 iunie, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 17.30. Se poate spune că oficialii grupării vâlcene au avut noroc, deoarece și-au manifestat dorința de a evita echipe din Dolj, Gorj sau Olt și vor da piept cu Athletic Sibiu, o formație necunoscută. Cum partida se joacă într-o singură manșă, pe teren neutru, că limăneștenii lui Mircea Savu vor trebui să fructifice la maximum oportunitățile pe care le vor avea.

Pentru Cozia, principalul pericol vine de la Eduard Trifu, atacantul sibian care a evoluat și la FC Municipal. Venit de la Inter Sibiu, vârful de atac se anunța o mare speranță a fotbalului românesc, în acea perioadă interesându-se de el și Steaua București. până la urmă, a ajuns la Divizia D, După ce a mai evoluat la Drobeta Tr. Severin.

      Și la Drăgășani se joacă

      Ultimul meci de baraj câștigat de o echipă din Vâlcea a fost reușit Flacă rei Horezu, care a acces în Divizia B După o partidă de pomină cu IS Câmpia Turzii, dispută care a avut nevoie și de prelungiri. De atunci, Forestierul Băbeni și Rarora Râmnicu Vâlcea au pierdut „barajele” cu Forestierul Stâlpeni, respectiv FC Caracal.

Tot pe data de 17 iunie, stadionul „Petrolul” din Drăgășani va fi gazda unui alt meci de baraj, între campioanele județelor Dolj și Olt. Inițial, partida ar fi trebuit să se desfășoare la Râmnicu Vâlcea, dar arenele CSM-ului și Oltchimului sunt în pline lucrări de modernizare.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentCAUTATORII DE AUR
Articolul următorDaniel Rucsanda – candidatul Partidului Democrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.