Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
orizont 1

Hotel Orizont Cozia SPA, alchimia perfectă pentru tine!

Hotelul Orizont Cozia din staţiunea Călimăneşti Căciulata a deschis în luna august 2013 un centru Wellness & SPA ultramodern şi elegant, devenind cu siguranţă, una dintre cele mai interesante locaţii de pe Valea Oltului. Centrul Wellness & SPA vă oferă o ambianţă deosebită, este locul în care vei înţelege pe deplin ce înseamnă „confortul simţurilor”, redescoperind starea de bine a trupului şi a spiritului tău.

Centrul Wellness & SPA vă pune la dispoziţie o piscină cu apă dulce încălzită la 28°-30° C, o piscină cu apă sărată încălzită la 35° 36° C – adusă direct de la Ocnele Mari, un jacuzzi pentru răsfăţ maxim, duşuri moderne cu hidromasaj şi cromoterapie etc.

orizont 2

Zona SPA Călimăneşti Căciulata a hotelului Orizont Cozia vă propune, printre altele, saună finlandeză unde beneficiaţi pe deplin de cromoterapie, baie turcească – hamam, care vă învăluie în aburul înmiresmat de mentă şi eucalipt, fântână de gheaţă pentru revigorare maximă, duşul emoţional ce îmbină ploaia tropicală cu ceaţa rece dar şi cu masaj acvatic, cabina de masaj şi sala de cromoterapie şi de relaxare.

Salina din SPA Călimăneşti Căciulata din cadrul Hotelului Orizont Cozia este de asemenea o noutate, având pereţii din cărămizi de sare de Himalaya, sarea provenind din munţii Himalaya, cu proprietăţi terapeutice speciale, şi o grotă de sare formată din bolovani de sare de la Ocnele Mari. În salină sunt inhalaţi aerosoli salini cu ajutorul cărora se tratează diverse afecţiuni, în special afecţiunile respiratorii.
orizont 3
Serviciile de Wellness şi SPA oferite vă reconfortează, vă revigorează, vă stimulează şi vă energizează deopotrivă, pentru a privi viaţa cu bucurie, fiind locul ideal pentru relaxare şi petrecerea unui sejur de excepţie în doi sau alături de familie şi prieteni.

Aici, la Hotel Orizont Cozia SPA, veţi găsi alchimia perfectă între: stare de bine, frumuseţe, autenticitate şi rafinament.