Acasă Arhiva CAMPANIA VOCEA VALCII

CAMPANIA VOCEA VALCII

          „ȘI EU CRED ÎN NEVINOVĂțIA LUI MIRCEA GUTĂU”

         Dragă domnule primar,

 

     ” Există o lege aspră… Când împotriva noastră se comite o dureroasă nedreptate nu ne putem vindeca decât După ce iertăm”, a spus marele Platon. Am considerat că este cel mai expresiv mod în care pot să-mi încep scrisoarea că tre dumneavoastră. Nu cred că aș reuși să vă spun ceva în plus Față de cei care vă iubesc și, ca și mine, vă așteaptă acasă. Pot, însă , să declar că pe lângă miile de râmniceni care cred în nevinovăția dvs., mă număr și eu, o voce. Trăiesc în acest minunat oraș de când mă știu, dar niciodată nu a fost mai înfloritor, mai plin de viață, mai colorat ca acum. I-ați dat, în plus, personalitate. Un suflu nou. De fapt, aici este marele dvs. merit, zic eu. Dar, mai presus de toate astea, îl iubiți. Ne iubiți. Sunt o femeie simplă, care se ține, pe cât poate, departe de jocurile dezumanizatoare ale politicii. Prefer să ating și să percep frumusețea din jurul meu, așa cum o creează alții. Iar dvs. ați făcut din Râmnic un oraș frumos Nu pot, totuși, să nu mă revolt văzând câtă nedreptate este în cazul dvs.

         Dacă ați fi fost un „șpăgar”, așa cum vă numesc ei, cei pe care i-ați incomodat cu dorința nețărmurită de a face bine unei comunități, nu ați fi putut niciodată să transformați acest oraș într-o bijuterie. Ați fi fost, După părerea mea, în permanență, preocupat de a strânge bani, de a face averi, cum zic ei. Și atunci, cum ați mai fi avut timp și suflet să arătați atâta dragoste acestui oraș?  

            Cu stimă și considerație,

              Daniela Ivancu   

 

         Dragă Domnule Primar,

 

         Vă așteptăm să reveniți într-o mai bună formă , pentru a putea continua schimbarea acestui oraș, care datorită dvs. a luat un aspect occidental.

Suntem alături de dvs. și ne rugăm de bunul Dumnezeu să vă scape de acest coșmar.

Un grup de persoane care vă susține și care  vă așteaptă să reveniți ca primar al municipiului.

                                       Inițiator,

                                       Ileana Sufereanu

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.