Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tăriceanu a poftit la fursecurile lui Frâncu

Îi era foame

Normal 0 21

APETIT RIDICAT.După terminarea conferinței de presă , Tăriceanu i-a arătat obrazul lui Frâncu, certându-l că nu l-a servit și pe el cu fursecurile înșirate pe mese. „Păi bine măi, nu-mi dai și mie un fursec că nu mai pot de foame. Le-am văzut aici de când am intrat și chiar aș fi vrut unul. Domnul senator Frâncu m-a mințit că o săluăm prânzul împreună, așa că nu am mâncat nimic acasă, dar nu a mai fost timp. Și acum trebuie săplec și la Sibiu”, a spus Tăriceanu

Fostul premier crede că Boc seamănăcu Năstase

Fostul premier, că lin Popescu Tăriceanu a făcut o scurtăvizităîn municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a participat la dezvelirea statuii lui I.G. Duca, una dintre cei mai importante personalități ale liberalismului românesc. Profitând de eveniment, Tăriceanu a susținut și o conferințăde presă la sediul PNL-ului, alături de senatorul Emilian Frâncu și unul dintre vicepreședinții partidului, Bogdan Pistol.

Fostul prim-ministru al României a adus fel de fel de critici actualei guvernări, pe care a acuzat-o de incompetență, lipsăde implicare și minciună. „PSD și PD-L nu dorește, la guvernare sau în funcțiile de directori oameni cu adevărat competenți, ci persoane care săle fie fidele și care săsemneze, Față de cele două formațiuni politice, adevărate angajamente de loialitate. Din punctul meu de vedere, Emil Boc este pe cale săpășească , de la demnitatea înălțimii sale, pe urmele lui Adrian Năstase și săreînvie, în forma cea mai pură, principiul nepotismului. Acest guvern s-a instalat pe o mare minciunăgrosolanăiar caracteristica esențialăa acestuia este, limbajul populist și demagogic”, a declarat președintele PNL.

Tăriceanu a ținut săprecizeze că în perioada următoare, unul dintre prioritățile partidului pe care-l conduce este acela de a-și defini poziția de formațiune politică de opoziție, lăsând săse înțeleagăcă existădestui liberali care nu au înțeles noul rol politic al PNL-ului. Preocupat peste măsurăde criza mondialăcare a afectat și țara noastră, că lin Popescu Tăriceanu a spus că actualul guvern nu are un plan concret anti-criză, motiv pentru care acesta, împreunăcu ai săi liberali, au hotărât săcearăexecutivului un astfel de plan.

Politică și prăjituri

Întrebat de jurnaliști dacă -l va susține pe că lin Popescu Tăriceanu în competiția pentru președinția partidului, senatorul liberal Emilian Frâncu a evitat sădea un răspuns concret: „Este o decizie asupra că reia trebuie săreflectăm și pe care o vom lua, cel mai probabil, După data de 4 martie. Oricum, între cei doi (că lin Popescu Tăriceanu și Crin Antonescu – n.r.) se desprinde o diferență, așa că văputeți da singuri răspunsul „, a spus parlamentarul. În plus, nici fostul premier nu a vrut sărăspundăla întrebările jurnaliștilor legate de numărul filialelor de partid care-i vor acorda sprijinul pentru alegerile interne de partid.

După terminarea conferinței de presă , Tăriceanu i-a arătat obrazul lui Frâncu, certându-l că nu l-a servit și pe el cu fursecurile înșirate pe mese. „Păi bine măi, nu-mi dai și mie un fursec că nu mai pot de foame. Le-am văzut aici de când am intrat și chiar aș fi vrut unul. Domnul senator Frâncu m-a mințit că o săluăm prânzul împreună, așa că nu am mâncat nimic acasă, dar nu a mai fost timp. Și acum trebuie săplec și la Sibiu”, a spus Tăriceanu. Episodul se potrivește perfect cu un altul, petrecut tot în sediul PNL Vâlcea, când Tăriceanu, și-a cerut scuze că este înfometat de pe drum, și a început săînmoaie, de zor, în fața jurnaliștilor vâlceni, un fursec într-o ceașcă de cafea.