1

DISPUTE POLITICE ÎN GALICEA

Într-unul din numerele trecute ale bisăptămânalului nostru, am publicat un material în care dezvăluiam că în localitatea Galicea se duc mari lupte politice. Preotul comunei Ion Tițu este acuzat că -i face campanie electoralăîn biserică primarului liberal, dar și că se folosește de câteva fetițe din corul școlii, pe care el îl conduce, pentru a-i cânta la petrecerile particulare. Secretarul primăriei Galicea, Gheorghe Obogeanu, susținea, însă , că toate aceste acuzații sunt doar intoxicații din partea consilierilor locali PSD, în special ale lui Florin Mărăcine, cel care a candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din anul 2008, menite să-l discrediteze pe preotul Tițu. Consilierul PSD, Florin Mărăcine, neagăorice implicare și, zilele trecute, el ne-a trimis un drept la replică pe care-l vom publica în rândurile de mai jos.

” Claudia STANCIU

DREPT LA REPLICĂ

Stimate domnule secretar-lăcă tuș al Primăriei Galicea,

Am observat cu stupoare un atac murdar în ediția din 13 august2009 a ziarului „Vocea Vâlcii”, îndreptat împotriva tatălui meu, Florian Mărăcine, atac ce mi-a lăsat un gust amar și, dacă până acum nu am reacționat la desele atacuri mincinoase ale celor din mediul dumneavoastră, măsimt nevoit săiau atitudine împotriva celor ce îmi atacă familia.

Nu știu în apărătorul cui vădirijați, nu știu cât de APOLITIC sunteți în funcția pe acre o dețineți, nu măridic la nivelul inteligenței dumneavoastrăincomensurabile, dar nu văpermit săvorbiți despre familia mea, fără a fi bine și corect informat.

Văcer public sănominalizați „ce mizerii am aruncat asupra prietenilor primarului și ce rău am vrut săle fac” – cu detalii exacte ( nume și date), nu generalități.

De asemenea, vărog să-mi demonstrați despre ce atac la persoanăeste vorba -care atac, care persoană?

În ceea ce privește grija dumneavoastrăpentru preotul Tițu – VĂ ASIGUR- că din partea familiei mele nu i s-a făcut nicio reclamație, chiar cer insistent săse verifice de unde s-a trimis e-mail-ul respectiv ca săse vadăcă nu avem nicio legăturăcu aceste lucruri.

Pe oamenii din Galicea vreau să-i asigur că „nu port sâmbetele” nimănui, dar nu e vina mea că sunt persoane care-și exprimănemulțumirile publice.

Stimate domnule lăcă tuș- mecanic- secretar (așa am înțeles că ar fi calificarea dumneavoastrăinițială) al Primăriei Galicea, vărog insistent săaduceți dovezi la cele afirmate de dumneavoastrăvis- a-vis de tatăl meu; de asemenea, văaduc la cunoștințăcă , oricât ați încerca dumneavoastrăsăpătați imaginea familiei mele, n-o săreușiți niciodatăcu minciuni și vorbe goale și, știți de ce? Pentru că faptele bune făcute de familia mea nu se șterg niciodată.

Chiar vădau un sfat, dacă -mi permiteți : în loc săvăpierdeți timpul cu asemenea lucruri, mai bine încercați săfaceți o faptăbună, săajutați un bătrân sau un bolnav și săfiți sigur că veți avea un suflet mai bun, mai curat și mai liniștit.

În așteptarea clarifică rii acestei situații și a ieșirii adevărului la supraFață , vreau sămulțumesc ziarului „Vocea Vâlcii” că -mi oferăposibilitatea acestui drept la replică .

Cu respect,

Ing. Florin Mărăcine