Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Nicolae Vălimăreanu vrea să îşi dea demisia din fruntea RAJDP Vâlcea

O nouă şedinţă cu scântei la Consiliul Judeţean Vâlcea, acolo unde liberalii şi-au jucat din nou cartea şi au împărţit fondurile publice după bunul plac al liderului lor de partid, Cristian Buican. Deşi se zvonea că preşedinţii PNL şi PSD a ajuns la un consens şi vor împărţi echitabil fondurile pentru drumurile judeţene, iată că liberalii au dovedit, din nou, că interesele lor personale şi de grup sunt prioritate intereselor cetăţenilor. Ca atare, în şedinţă au fost propuse două proiecte de hotărâre, una a lui Ion Cîlea şi alta a liberalilor lui Buican, aceştia din urmă favorizând vizibil primarii partidului lor.

Cel mai şifonat din această luptă politică a ieşit directorul Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, care, deşi le-a explicat colegilor săi din PNL că fondurile pe care intenţionează să le aloce nu sunt suficiente pentru a trece iarna cu bine, aceştia au votat tot cum aveau în plan. În aceste condiţii, Vălimăreanu a declarat că, dacă în luna ianuarie nu se vor lua măsuri, el este dispus să îşi dea demisia din fruntea unităţii.

„Nu pot continua la nesfârşit să lucrez pe pierderi. Cred că nici un consilier judeţean nu cunoaşte situaţia de la RAJDP. Eu doresc să luăm nişte măsuri începând cu luna ianuarie, pentru că nu putem rămâne în actuala formă de organizare. Poate rămâne societate, poate se face şi o restructurare, dar aşa nu se poate continua. Dacă nu sunt şanse să luăm vreo măsură, în ianuarie, când facem închiderea anului 2014, mă retrag de la conducerea acestei unităţi. Sunt 961 de kilometri de drumuri judeţene în Vâlcea, iar neavând utilajele necesare şi nici fonduri, nu avem cum să ne descurcăm” – a spus Nicolae Vălimăreanu.