Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Şedinţă extraordinară la Primărie

Consilierii locali ai Primăriei Râmnicu Vâlcea sunt convocați pentru o ședință extraordinară luni, 20 noiembrie a.c., de la ora 13:00, în sala de şedinţă a Primăriei. Pe ordinea de zi sunt mai multe puncte, printre care amintim:
1. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului necesar acordării de cadouri copiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, precum și împodobirii brazilor de Crăciun de pe domeniul public al municipiului.
2. Raport și proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Râmnicu Vâlcea la organizarea unui eveniment cultural.
3. Raport și proiect de hotărâre privind completarea bugetului evenimentelor festive din luna decembrie 2017, stabilit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 410/2017.
4. Raport și proiect de hotărâre privind stabilirea modalității de gestiune a serviciului de iluminat public din municipiul Râmnicu Vâlcea.
5. Raport și proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile -construcții din domeniul public în domeniul privat al municipiului în vederea demolării.
6. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Grădinița cu 4 grupe – Școala Waldorf – lucrări de construire corp multifuncțional”.
7. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție-DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Amenajare strada Săliștea Nouă”.
8. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Construire Grădiniță cu program normal nr.16”.
9. Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al unităților de învățământ preuniversitar de stat și al unităților subordonate pentru anul 2017.
10. Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2017.