Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: La Târgul de Turism, VÂLCEA a intrat în „LUMEA BUNĂ”

Alături de celebrele zone istorice, care ocupă primele locuri în preferinţele turiştilor români şi străini, la Târgul de Turism care are loc zilele acestea, la Romexpo, Vâlcea s-a aflat în top.
În cele trei zile ale târgului care s-au scurs până acum, Consiliul Judeţean Vâlcea, reprezentat de preşedintele Constantin Rădulescu, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea (CNIPT Vâlcea), a prezentat participanţilor la eveniment oferta turistică a județului Vâlcea, abordând mai multe teme de interes.
Astfel, în prima zi, vedetă a fost ”Turismul Balnear” şi staţiunile balneoclimaterice, a doua zi, sub genericul ”Drumul Vinului”, au avut loc degustări de vinuri din podgoriile Drăgășani, iar astăzi, a treia zi gastronomia locală, momentele artistice și demonstraţiile meșterilor populari au împărtăşit publicului ”Obiceiuri și Tradiţii” din zona Olteniei de sub Munte. Alături de turiştii şi de artiştii vâlceni, toţi reprezentanţii Vâlcii s-au încins într-o horă, alături de doi secretari de stat de la Ministerul Turismului.