Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul interimar Ion Gigi Matei mulţumeşte tuturor celor care au organizat Revelionul în stradă

În Râmnicu Vâlcea, manifestarea ”Revelion 2016” a luat sfârșit. La finalul evenimentelor festive ale lunii decembrie, încheiate cu cu participarea a mii de locuitori ai municipiului la Revelionul din stradă, primarul interimar Ion Gigi Matei dorește să mulțumească tuturor celor implicaţi în desfăşurarea acestor manifestări.

Ca de fiecare dată, ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţeanului au fost asigurate de reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Biroului Siguranţă Rutieră, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, ai Poliţiei Locale a municipiului şi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care , au pus mai presus datoria şi au stat în stradă, în condiţii meteorologice deseori potrivnice, pentru ca evenimentele organizate să se desfăşoare fără probleme.

”Pentru împodobirea festivă a oraşului, pentru amenajarea Târgului de Iarnă şi pentru organizarea celorlalte manifestări vreau să mulţumesc Direcţiei Administrarea Domeniului Public, SC Pieţe Prest SA, Corpului de Control al Primarului şi altor structuri implicate din cadrul Primăriei. Aceleaşi mulţumiri se cuvin aduse şi tuturor colaboratorilor care au contribuit la desfăşurarea momentelor artistice din această perioadă.

Un cuvânt de apreciere trebuie transmis şi la adresa presei locale şi regionale, care a promovat intens evenimentele organizate în cursul lunii decembrie 2015 şi le-au adus, astfel, la cunoştinţa cetăţenilor Râmnicului.

Iar cele mai calde mulţumiri le îndrept către locuitorii Râmnicului, cei care au participat în număr mare la manifestările pregătite pentru ei şi care au apreciat eforturile administraţiei locale de decorare a oraşului şi de organizare a unor evenimente specifice.

Celor menţionaţi mai înainte şi, de asemenea, tuturor locuitorilor Râmnicului, le doresc să aibă parte de un an plin de împliniri şi sănătate!”, susține primarul interimar Ion Gigi Matei.