Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primăria Râmnicu Vâlcea: Ședința extraordinară în data de 19 septembrie

În ordinea de zi a acestei ședințe extraordinare a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, se găsește raportul privind mandatarea reprezentanților municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Piețe Prest SA să numească administratorii provizorii până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor.

Ședința extraordinară a Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea se va desfășura în sala de şedinţă a Primăriei, la ora 13.00. Iată care este întreaga ordine de zi:

1. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr.178/66 din 09.08.2016 privind mandatarea reprezentanților municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea Piețe Prest SA să numească administratorii provizorii până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor.
2. Raport și proiect de hotărâre pentru revocarea Hotărârii Consiliului Local nr.192/80/31.08.2016 privind închirierea unui spațiu către Partidul Ecologist Român.
3. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea art.1 alin.(1) din Hotărârea Consiliului Local nr.164/25.06.2013.