Acasă Administraţie Primăria Horezu: Anunţ privind deschiderea consultării publice privind stabilirea impozitelor şi taxelor...

Primăria Horezu: Anunţ privind deschiderea consultării publice privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale

Astăzi, 17 noiembrie 2022, Primăria oraşului Horezu, anunţă deschiderea procesului de consultare publică privind următorul proiect de act normativ: Hotărâre cu privire a stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2023. Proiectul de hotărâre urmează a fi supus analizei, avizării şi adoptării de către Consiliul local Horezu, după 30 de zile de la publicarea acestui anunţ.

Până la data de 15 decembrie 2022 orele 14:00, persoanele fizice şi juridice interesate, pot trimite in scris propuneri, sugestii, opinii privind proiectul de act normativ, prin următoarele forme de comunicare; prin postă la adresa: Primăria orașului Horezu, strada 1 Decembrie, nr.7, judeţul Vâlcea, cod postal 245800; prin fax la numărul 0250.860.481, prin e-mail: primaria@orasul-horezu.ro sau personal la sediul Primăriei orașului Horezu din strada 1 Decembrie, nr 7, persoană de contact: Ogrezeanu Daniela – Consiller cu publicul si comunicare, în zilele lucrătoare, între orele 8,00 – 16,00.
Documentaţia poate fi consultată pe pagina de internet a instituţiei, la www.orasul-horezu.ro, Secţiunea „Ultimele noutăţi (Ştiri)” sau la sediul primăriei din strada 1 Decembrie, nr.7, birou Impozite si taxe locale, persoană de contact: domnişoara Badea Daniela – Şef birou, teI. 0250.860.190.
Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al instituţiei, persoană de contact: Ogrezeanu Daniela, e-mail: primaria@orasul-horezu.ro, fax: 0250.860.481, tel. 0250.860.190.
Materialele transmise de cei interesaţi vor purta menţiunea: „Propuneri privind dezbaterea proiectului de hotărâre cu privire la stabilirea impozitelor şi taxelor locale şi a altor sume care se fac venit la bugetul local pentru anul 2023″. Propunerile trimise vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, www.orasul-horezu.ro, la Secţiunea „Informaţii de interes public”, linkul „Buletinul informativ – Legea nr. 544/2001″
Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată printr-un document ce va fi publicat la aceeaşi secţiune.
Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o entitate legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 15 decembrie 2022, orele 14,00.
Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la telefon: 0260.860.190, e-mail: primaria@oraşul-horezu.ro, persoană de contact: domnişoara Badea Daniela – Şef birou lmpozite si Taxe Locale.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.