Acasă Administraţie PREFECTUL DE VÂLCEA: Am atacat hotărârile! EDUARD VÎRLAN: Facem extraordinară (VIDEO)

PREFECTUL DE VÂLCEA: Am atacat hotărârile! EDUARD VÎRLAN: Facem extraordinară (VIDEO)

Circul marca PNL continuă la Primăria Râmnicu Vâlcea. Acum este rândul Instituţiei Prefectului să se pronunţe şi, în dimineaţa zilei de joi, 4 iunie a.c., prefectul Dumitru Nicu Cornoiu a semnat documentele prin care va ataca cele trei hotărâri de Consiliu Local, prin care i se retrăgeau atribuţiile de primar interimar lui Gigi Matei, dându-i-le lui Eduard Vîrlan, ca şi alegerea unui nou viceprimar în persoana consilierului local Iulian Voicu. Deşi nu a dorit să comenteze, Dumitru Nicu Cornoiu, a confirmat, EXCLUSIV pentru Vocea Vâlcii că a atacat hotărârile.

La Primăria Râmnicului, atmosfera era una de aşteptare. Ion Gigi Matei este în concediu, iar pe Eduard Vîrlan l-am găsit în biroul lui de viceprimar. Acesta ne-a pus că respectă deciziile prefectului şi că oricum marţi va fi şedinţă extraordinară.

Co-preşedintele PNL, Cristian Buican, a reacţionat extrem de dur la aflarea veştii că prefectul va ataca în contencios, recomandându-i acestuia să se înscrie în politică, dacă tot se implică. „Dacă aşa înţelege prefectul să procedeze, foarte bine. O să-l atacăm şi noi la parchet. Vom face plângere penală atât pentru prefect, cât şi pentru juriştii din Prefectură. Trebuie să înţelegem cu toţii că respectarea legii nu este doar un moft. Este o obligaţie”, ne-a declarat deputatul Cristian Buican.

Vocea Valcii Youtube
image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.