Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pe 1 decembrie se va patina în centrul Râmnicului! Copiii sub 16 ani vor avea acces gratuit

Centrul Râmnicului va fi plin de viaţă în perioada Sărbătorilor de iarnă! Edilul Mircia Gutău s-a ţinut de cuvânt şi a amenajat în Centrul Civic un patinoar care va fi dat în folosinţă încă de pe 1 decembrie.
Firma care a câştigat licitaţia a amplasat o mare parte din obiectiv şi a dat asigurări că va fi gata încă de la finele lunii noiembrie.

“Mă ţin de promisiuni, firma care se ocupă de patinoar mi-a dat asigurări că până la finalul lunii va da drumul la agregatele respective în aşa fel încât pe 1 decembrie să fie funcţional. Va fi amenajat în jurul patinoarului un covor de cauciuc în aşa fel încât copiii care vin să patineze să se poată descălţa şi să aibă acces. Pentru copiii sub 16 ani accesul va fi gratuit, pentru adulţi va fi o taxă modică. În zona centrală se montează căsuţele. Arată foarte bine, au şi încălzire. Vor mai fi amplasate 4 sau 5 chioşcuri care vor servi vin fiert, ceai sau ciocolată caldă, dar şi produse tradiţionale româneşti”, a declarat edilul Râmnicului.

Faţă de alţi ani, administraţia locală şi-a propus eliminarea tarabelor inutile dar şi a grătarelor cu mici. “Ne dorim ca în zonă să fie un standard ridicat. Nu mai vrem firme care să vândă chiloţei sau altceva decât ce ar trebui în această perioadă. Cu siguranţă nu veţi vedea acolo grătare cu mici” a mai spus Mircia Gutău.