Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PARTENERIAT BENEFIC: Alimentare cu apă și canalizare la Orlești și Scundu

Cea mai tare asociație din sudul județului Vâlcea, cea dintre localitățile Orlești și Scundu este pe cale să dea roade. Documentația depusă de cei doi primari, Constantin Cârstina și Dumitru Beljan a fost considerată eligibilă, iar lucrările sunt aproape finalizate.

Locuitorii comunelor vâlcene Orlești și Scundu vor avea parte în curând de rețea de apă și canalizare șsi asfalt proaspăt, toate realizate din fonduri europene!

Potrivit primarului Dumitru Blejan, cele aproape 700 de familii din comuna Scundu se vor putea racorda în curând la rețeaua de canalizare.

Proiectul a cuprins următoarele obiective: introducerea sistemului de alimentare cu apa si canalizare (alimentare cu apa în comuna Scundu; extindere alimentare cu apa în comuna Orlesti; introducere canalizare în localitatea Scundu); camin de batrâni în comuna Scundu; reabilitare si modernizare drumuri de interes local în localitatea Orlesti.

În acest moment, rețeaua de apa este finalizată în proporție de peste 85%. la cea de canal între 60 si 65%. Căminul de bătrâni este gata în proporție de peste 80% și o să poată găzdui 35-40 de persoane minim. Este vorba despre un proiect pe fonduri europene, care a ajuns aproape la final.