Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lucrările de modernizare a şcolii gimnaziale din Câinenii Mari, au fost finalizate

Primarul Ion Nicolae a finalizat lucrările de modernizare a şcolii gimnaziale din Câineni Mari. Pentru acest proiect, alesul PNL a alocat fonduri din bugetul local, valoarea totală a investiţiilor fiind de circa 4 miliarde de lei vechi.

„Banii pentru reabilitarea unităţii de învăţământ din Câinenii Mari au provenit din vânzarea celor două microhidrocentrale din localitate, pentru care am încasat, anul trecut, suma de 9 miliarde de lei vechi, în două tranşe. Lucrările au vizat înlocuirea acoperişului vechi, a geamurilor şi a uşilor, precum şi reabilitarea zidurilor exterioare”, a precizat Ion Nicolae.

Primarul din Câineni a mai menţionat că, la acea unitate de învăţământ, ar urma să fie realizate, în curând, şi grupuri sanitare moderne. Fondurile pentru această nouă investiţie vor fi obţinute de la AFIR, prin GAL „Ţara Oltului”, în care comuna Câineni e asociată cu câteva localităţi din Sibiu. „Construirea toaletelor la şcoala din Câinenii Mari se află de mai mult timp în planul meu şi mă bucur că se va realiza până la urmă. Pentru acest proiect, avem la dispoziţie 58.000 de euro, sumă suficientă pentru a realiza o investiţie ca la carte”, a subliniat liberalul.