Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GAZE LA DRĂGOEȘTI! Primarul Melente a demarat deja procedurile

Gheorghe Melente, de la Drăgoeşti, este unul dintre cei mai activi primari din judeţul Vâlcea. Investițiile realizate în anii în care a condus Primăria Drăgoești vorbesc de la sine. Sub conducerea primarului Melente, localitatea s-a transformat semnificativ, însă primarul spune că nu dorește să se oprească aici. Are ambiții mari și proiecte importante pe care vrea să le implementeze și în următorul mandat.
Unul dintre cele mai importante proiecte ale primarului Melente începe să devină realitate. Introducerea rețelei de gaze naturale în toată comuna este o investiție care prinde deja contur. Primarul Melente a anunțat că deja administrația publică din Drăgoești lucrează la întocmirea dosarului pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în localitate. Însă, pentru a prinde finanțare europeană în cadrul acestui proiect, este necesar să se branșeze la conductă cât mai multe familii, gospodării. În acest sens, mai multe echipe de specialiști ale primăriei Drăgoești se vor deplasa în comună pentru a obține acordul de principiu al oamenilor care doresc să aibă gaze naturale.
De asemenea, primarul Melente a mai anunțat că are încheiat deja un acord de parteneriat cu primăriile din Olanu și Galicea.