Acasă Administraţie Complex balnear cu apă termală la Tomşani

Complex balnear cu apă termală la Tomşani

Primarul Dumitru Pearcu, cel mai longeviv primar din judeţul Vâlcea, este hotărât să agaţe Tomşaniul pe harta staţiunilor balneare. Pentru acest deziderat, Pearcu vrea să acceseze fonduri europene pentru construirea unui complex balnear la Tomşani. Acest lucru este posibil pentru că în localitate sunt foarte multe izvoare cu apă termală, despre care se ştie că sunt bune în tratamentul bolilor interne.

Edilul din Tomşani are documentaţia gata şi aşteaptă deschiderea sesiunilor de depuneri de proiecte pentru ca visul său să devină realitate. O asemenea investiţie în Tomşani ar dezvolta şi turismul în zonă şi implicit viaţa localnicilor s-ar schimba în bine.

„Am făcut deja studiul geo. Aşteptăm să se deschidă sesiunile de depunere al proiectelor cu finanţare europeană. Va fi ceva nemaiîntâlnit, un centru medical, unde vor veni oameni din toată ţara. Această investiţie va ajuta mult comuna, deoarece se vor construi noi pensiuni, se vor crea zeci de locuri de muncă. Vom colabora cu spitale din Bucureşti. În cazul în care nu voi putea accesa suficiente fonduri de unul singur, o să fac o Asociaţie de Dezvoltară Intercomunitară, cu Costeşti şi alte localităţi învecinate, ca să obţinem banii necesari”, a spus social-democratul Dumitru Pearcu.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.