Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cine e de vină că Emill Lasaria şi DJ Rynno&Silvia nu au cântat la Zilele Imnului din RÂMNICU VÂLCEA?

Ultima zi din cadrul manifestărilor ocazionate de Zilele Imnului Naţional organizate de Primăria Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu o firmă privată s-a lăsat cu probleme organizatorice, în sensul că unor artişti anunţati pentru a cânta duminică, 2 august a.c., li s-a spus că nu vor mai evolua din pricina unor neînţelegeri.

Emill Lasaria şi DJ Rynno&Silvia, artişti anunţati în program de firma organizatoare din Craiova nu au mai urcat pe scena de la Râmnicu Vâlcea. Motivul, explicat de un reprezentant al agenţiei Musyc Gola, este unul de-a dreptul pueril… „neînţelegeri cu agentul de booking. Am decis să întrerupem colaborarea şi nu mai am nimic de comentat pe acest subiect”, ne-a spus Georgiana Şerban.

Grav este faptul că Emil Lasaria a fost anunţat când se afla pe Dealul Neagru în drum spre Râmnicu Vâlcea că nu va mai cânta, iar Rynno şi Silvia plecaseră deja de la mare, pentru a ajunge la timp la evenimentul de la Râmnicu Vâlcea.

Daniel Ionescu, membru în comisia numită prin dispoziţia primarului pentru organizarea evenimentului, ne-a declarat că el a făcut un referat în acest sens, explicând situaţia creată. „Am înştiinţat conducerea primăriei că spectacolul nu s-a desfăşurat în formula anunţată iniţial, iar cei de la compartimentul juridic vor decide ce este de făcut în continuare. Probabil că firmei organizatoare in se va imputa că nu a respectat acordul de parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea”, ne-a declarat Daniel Ionescu.