Acasă Administraţie ATENȚIE! Se caută director pentru Poliția Locală din Râmnicu Vâlcea

ATENȚIE! Se caută director pentru Poliția Locală din Râmnicu Vâlcea

Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea a devenit în ultimii ani o unitate destul de controversată din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, mai ales că de mai bine doi ani de zile, aceasta este condusă interimar. Primăria Râmnicu Vâlcea scoate la concurs pentru cea de-a cincea oară postul de director executiv, gradul II– Poliţia Locală amunicipiului.

De fiecare dată, concurenții înscriși nu au reușit să obțină punctajul necesar promovării concursului. Probabil că și de această dată, eternii candidații Alecu Diaconu, fost director și Nicola Sâia, actual interimar își vor depune din nou dosarul. Poate o fi a cincea oară cu noroc!

Concursul se va organiza la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, în data de 30 mai 2016, ora 10.00 – proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G. 1173/2008.

Condiţiile de participare la concurs:

▪Condiţii de studii: -studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

-studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

▪Condiţii de vechime: minim 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se pot obţine de la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, de pe site-ul www.primariavl.ro. şi la nr. de telefon : 0250736080.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.