Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

APAVIL VÂLCEA: Se spală rezervorul de colectare şi acumulare din Drăgăşani

În vederea respectării ”Programului de spălare a rezervoarelor de colectare și a celor de acumulare-distribuție în anul 2018 ”, în data de 10.05.2018, ora 1300, în municipiul Drăgășani, se va realiza o simulare a manevrelor de ocolire a rezervorului de 2500 mc, situat pe strada Dealul Viilor, printr-un by-pass creat între alimentarea și refularea rezervorului – rețea distribuție.

Astfel, alimentarea cu apă a orașului Drăgășani, în condițiile menționate, se va face sub rezerva modificării parametrului turbiditate la apa potabilă, în ziua respectivă, posibil și în următoarele 2 – 3 zile, în diferite zone ale orașului Drăgășani și chiar în comuna Ștefănești (zonă alimentată din rezervorul de la Drăgășani). Ceilalți parametri ai apei potabile vor rămâne neschimbați. De asemenea, în toată această perioadă, Sectorul Apavil Drăgășani va asigura efectuarea purjărilor (spălărilor) rețelelor de distribuție.

SC APAVIL SA cerem scuze tuturor utilizatorilor serviciilor lor pentru posibilele modificări ale turbidității apei și, în același timp, îi asigură că vor lua în permanență măsurile necesare în vederea păstrării calității apei potabile și menținerea acesteia la cei mai buni parametri.