Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Activitate intensă a Apavil în Drăgăşani şi Prundeni

SC APAVIL SA a desfăşurat săptămâna trecută o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 4 avarii la rețeaua de apă pe străzile Tudor Vladimirescu nr. 278, Școlii nr. 19, Tudor Vladimirescu nr. 12 ( sat Bărbuceni) și Tudor Vladimirescu nr. 421 ( sat Călina).

PROBLEME PUNCTUALE . Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
– s-au verificat și s-au curățat căminele de racord ale scărilor de bloc;
– s-au început lucrările de decolmatare a subsolului blocului Rusidava;
– s-au continuat lucrările de amenajare a laboratorului de apă la STAP Nr. 1 Rudari,
– s-a urmărit în permanență funcționarea echipamentelor la toate stațiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgășani( municipiul Drăgășani și Comuna Prundeni), precum și la stația de epurare din Drăgășani și stațiile de repompare din Prundeni;
– au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în Sistemul Drăgășani și Sistemul Prundeni ca și ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau deteriorate.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.