Acasă Actualitate Un fost jucător de la CSM Râmnicu Vâlcea are nevoie de ajutor!

Un fost jucător de la CSM Râmnicu Vâlcea are nevoie de ajutor!

Lucian Todea este un fost fotbalist din primul eșalon al României la fotbal care a fost diagnosticat cu o boală grea.

Lucian Todea a evoluat de-a lungul carierei sale la UTA Arad, Bihor Oradea, Dinamo II, Minerul Lupeni, FC Hunedoara, CS Osorhei, CSM Râmnicu Vâlcea, CSC Sanmartin, Crișul Chișineu, unde s-a și retras la finalul lui decembrie 2018.

„Șansa la viață constă într-un tratament în Germania (imunoterapie cu celule dentrice). Costul tratamentului este între 30.000-50.000 de euro. Orice donație mă ajută să ajung la tratament și să am o șansă la viață”, este mesajul lui Lucian Todea, potrivit lui Victor Mihalcea, un apropiat de-al fostului fotbalist.

„Îi rog pe toți cei care îl pot ajuta pe Lucian să nu ezite. Cer o mână de ajutor și de la influenceri. Hai să începem. Donațiile se pot face în contul IBAN RO57RNCB0318026647400001 deschis la BCR, pe numele de Rodica Todea. Vă mulțumesc! Atât adaug. E urgent, foarte urgent…

EXISTĂ O ȘANSĂ! Am constatat, cu bucurie, numărul mare de prieteni care m-au contactat pentru a afla starea de sănătate a lui Lucian Todea și dacă pot ajuta cu ceva. Ca persoană publică mă bucur de ceva notorietate și la fel ca în alte cazuri, sunt decis s-o folosesc la maximum pentru a ajuta un tip, un om adevărat, pe cât de talentat pe atât de carismatic, pe fostul fotbalist Lucian Todea, diagnosticat cu o boală cruntă. Hotărât lucru oamenii buni n-au dispărut. Și da, se poate ajuta, și tot DA, există o șansă, ceea ce este mult mai important”, a scris Victor Mihalcea pe rețelele social media.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.