Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un fost jucător de la CSM Râmnicu Vâlcea are nevoie de ajutor!

Lucian Todea este un fost fotbalist din primul eșalon al României la fotbal care a fost diagnosticat cu o boală grea.

Lucian Todea a evoluat de-a lungul carierei sale la UTA Arad, Bihor Oradea, Dinamo II, Minerul Lupeni, FC Hunedoara, CS Osorhei, CSM Râmnicu Vâlcea, CSC Sanmartin, Crișul Chișineu, unde s-a și retras la finalul lui decembrie 2018.

„Șansa la viață constă într-un tratament în Germania (imunoterapie cu celule dentrice). Costul tratamentului este între 30.000-50.000 de euro. Orice donație mă ajută să ajung la tratament și să am o șansă la viață”, este mesajul lui Lucian Todea, potrivit lui Victor Mihalcea, un apropiat de-al fostului fotbalist.

„Îi rog pe toți cei care îl pot ajuta pe Lucian să nu ezite. Cer o mână de ajutor și de la influenceri. Hai să începem. Donațiile se pot face în contul IBAN RO57RNCB0318026647400001 deschis la BCR, pe numele de Rodica Todea. Vă mulțumesc! Atât adaug. E urgent, foarte urgent…

EXISTĂ O ȘANSĂ! Am constatat, cu bucurie, numărul mare de prieteni care m-au contactat pentru a afla starea de sănătate a lui Lucian Todea și dacă pot ajuta cu ceva. Ca persoană publică mă bucur de ceva notorietate și la fel ca în alte cazuri, sunt decis s-o folosesc la maximum pentru a ajuta un tip, un om adevărat, pe cât de talentat pe atât de carismatic, pe fostul fotbalist Lucian Todea, diagnosticat cu o boală cruntă. Hotărât lucru oamenii buni n-au dispărut. Și da, se poate ajuta, și tot DA, există o șansă, ceea ce este mult mai important”, a scris Victor Mihalcea pe rețelele social media.